"Bridge er supergøy", sier elever ved Eigerøy skole

Egersund Bridgeklubb har besluttet å stifte en egen juniorbridgeklubb, og med bare ett juniormedlem i klubben pdd hadde de en jobb å gjøre. 20.-22. juni ble alle elever og lærere fra 4.-7. klasse ved Eigerøy skole introdusert for bridge.

Foto: Frødis Bredeli, Dalane Tidene

Ruth Hope fra Egersund Bridgeklubb hadde regien og kontakten med skolen, og klubben stilte hver dag med 8 assistenterende bridgelærere. Nybakt Nordisk Mester i klassen U16, Anders Brogeland fra Flekkefjord, stilte også opp som assistent.

I løpet av to skoletimer ble elevene introdusert for stikk, følge farge, sake, honnørpoeng, utspiller, spillefører, blindemann, sekvensutspill, og spilte sine første spill med bridge (med noe forenklet meldedel).

Responsen fra elevene var så god, at klubben regner med å starte juniorbridgeklubben allerede til høsten, og at medlemmene blir med på KM junior i Stavanger siste helgen i november.

Les artikkelen i Dalane Tidene

Har din klubb lyst til å prøve?

Norsk Bridgeforbund stiller gratis med bridgelærer til introduksjonskurs på skolen dersom klubben har en konkret plan for oppfølging av elevene.

Ta kontakt med Marianne Harding, marianne@bridge.no/90789070 for en uforpliktende prat om mulighetene for din klubb.