Nytt opplag av lynbridgekortstokkene

 Nytt opplag av lynbridgekortstokken er akkkurat kommet. Klubber og enkeltpersoner kan bestille. 

Nytt opplag av lynbridgekortstokkene

Om lynbridgekortstokken

Lynbridgekortstokken inneholder tre ekstrakort (i stedet for jokere) som forklarer reglene for lynbridge i 10 enkle steg. Om man er litt vant med kortspill som Amerikaner fra før, vil man ved å lese på regelkortene kunne gå i fra Amerikaner til Lynbridge på 10 minutter.

I tillegg har hvert spillkort en liten faktaopplysning om bridge eller bridgespillere, f. eks. "Geir Helgemo fra Norge er ranket som verdens beste bridgespiller" eller "Tips til spillefører: Begynn på den fargen du må godspille, og bevar sikre stikk til senere." 

Honnørkortene ser også anderledes ut enn i en vanlig kortstokk, og skal være bra tilpasset et yngre publikum. 

Ny og bedre utgave

Forrige opplag ble nærmest revet bort til bruk i markedsføringen av bridge og bridgekurs. De nye kortene er av enda bedre fysisk kvalitet enn forrige opplag, og teksten på noen av kortene er revidert. I tillegg har vi etter tilbakemeldinger fra brukere justert fargetonen for at det skal være lettere å se forskjell på fargene i dunkel belysning.

Klubbtilbud

Vi anbefaler at klubbene bruker kortstokkene aktivt i markedsføringen av høstens kurs. Om klubben ikke har planlagt egne nybegynnerkurs, har alltid interesserte muligheten til å være med på et av Norsk Bridgeforbunds tilbud sentralt - gratis online nybegynnerkurs på BBO eller 14-dagers nybegynnerkurs på Tenerife i november

 

 

Til klubber har vi tilbud på større pakker.